Ateriapalvelut työnantajana

Iloa ja ylpeyttä

Tarjoamme mielekästä työtä hyvässä seurassa alan ammattilaisille, ruokapalvelutyöntekijöille, suurtalouskokeille, ruokapalveluvastaaville, tuotantoesimiehille ja keittiöpäälliköille eri puolilla Päijät-Hämettä sijaitsevissa keittiöissämme, sekä asiantuntijoille hallinnossa ja tuotannon asiantuntijatiimeissä.

Puitteiltaan keittiömme ovat erilaisia: yhden henkilön päiväkotikeittiöstä vuonna 2017 avattuun moderniin, viimeisintä tekniikkaa hyödyntävään Etelä-Lahden aluekeittiöön. Suosimme työnkiertoa ja mahdollistamme urakehityksen entistä vaativampiin tehtäviin osaamisen karttuessa. Tarjolla on sekä päivä- että vuorotyötä.

Motivoitunut, kehittymishaluinen ja hyvinvoiva henkilöstö on meille tärkeää. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia mm. aktiivisella kouluttamisella sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Virkistystoimikuntamme ideoi ja järjestää vuosittain työhyvinvointia tukevaa tekemistä.

Välittämisen kulttuuri leimaa myös keskinäistä tekemistämme ja jokapäiväistä työtä. Kukaan ei taio ruokia yksinään ja jokaisen tekemä työ jatkuu jonkun toisen työssä. Kun teemme yhdessä ja hyvää, koemme iloa ja ylpeyttä. Se maistuu ruoassamme ja näkyy hymyissämme.