Meidän tarinamme

Ruokaa Sydämellä Sinulle

Yhtiön tarina alkaa Lahden Ateriasta. Vuonna 2005 yhdistettiin sivistyksen sekä sosiaali- ja terveystoimen ruokapalvelut koko Lahden kaupungin yhteiseksi ruokapalveluyksiköksi, Lahden Ateriaksi.  Sen tuotanto- ja palvelukeittiöissä valmistettiin ateriat kouluihin, päiväkoteihin, kaupunginsairaalan ja hoivakotien osastoille sekä kaupungin henkilökunnalle. Lahden Ateria toimi 30.4.2017 saakka, jonka jälkeen toiminta siirtyi juuri perustetulle Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:lle.

Päijät-Hämeen Ateiapalvelut oy:n osakkeenomistajina ovat Lahden kaupunki (56,9 %) ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä (43,1 %).  Yhtiön liikeideana on tuottaa laadukkaita ateriapalveluita maakunnassa luotettavasti, taloudellisesti ja tehokkaasti pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin pohjautuen.

Tuotamme Ateriapalveluita päiväkodeille, kouluille, sairaaloille, terveysasemille, palvelukeskuksille ja palvelutaloille. Tilikauden 2019 päättyessä yhtiön palveluverkostossa oli 14 valmistuskeittiötä ja 79 palvelukeittiötä.