Henkilöstö- ja opiskelijaruokailu

​Hyvää ja terveellistä

Tarjoamme Lahden kaupungin, Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän sekä kaupungin tytäryhtiöiden henkilökunnalle mahdollisuuden maistuvaan ja täysipainoiseen lounaaseen kouluissa, päiväkodeissa, monitoimitaloissa sekä Harjun terveyden Lahden Sote-keskuksen pääterveysasemalla lounasravintola Kasaretissa, ravintola Fellmanniassa ja Cafe Tiedepuistossa. Ravintolat palvelevat kaikkia asiakkaita.

Ruokalistat, osoitteet ja aukioloajat näet Linkki Ruokalista -sivulta.

Ceepos Mobiilimaksaminen käytössä

Ceepos mobiilimaksu on käytössä kaikissa Lahden kaupungin peruskouluissa ja päiväkodeissa. Älypuhelimeen ladattavalla Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella on mahdollisuus maksaa sovellukseen ladatulla rahalla maksullisia lounaita.

Ceepos Mobiilimaksu -sovellukseen ladataan rahasaldoa verkkokaupasta Linkki Päijät-Hämeen Ateriapalvelujen verkkokauppaan. Käyttöohjeet mobiilisovellukseen löytyvät verkkokaupan sivulta.

Edelleen on mahdollista, jos esimerkiksi ei omista älypuhelinta, ostaa maksamalla  ruokaliput viitenumerolla ja lunastaa liput esittämäänsä kuittia vastaan.


Vaihtelua ja valinnanmahdollisuuksia

Ravintola Fellmannia

Maanantaina 5.12. ja perjantaina 9.12. klo 9 – 13.30 palvelemme ainoastaan kahvilana. Lounasta ei ole tarjolla.

Joululounas 12. – 16.12. klo 11 – 14. Hinta 28,90 €/hlö. Pöytävaraukset suoraan Ravintola Fellmanniasta, 050 398 5933 tai fellmannia-ravintola@ateriasisko.fi.

Ravintola Fellmannia sijaitsee osoitteessa Kirkkokatu 27, Lahti, rakennuksen 2. kerroksessa.

Ravintola on avoinna arkipäivisin kello 9 – 14 ja on avoin kaikille asiakkaille.

Ravintolassa on tarjolla tuoretta kahvia ja teetä sekä suolaisia että makeita vitriinituotteita.

Lounasaikaan klo 11 – 13.30 valittavissa on useampia maukkaita lounasvaihtoehtoja. Lounaan lisukkeena on monipuolinen salaatti- ja leipäpöytä itseotossa. Lounasruoat tarjoillaan pöytiin lautasannoksina. Pyrimme tarjoamaan lounaalla myös päijäthämäläisten pientuottajien tuotteita. Virkistävän lounashetken kruunaa herkullinen jälkiruokapöytä, jossa tarjolla itsevalmistettuja pieniä herkkuja.

Lämpimästi tervetuloa!

Hinnat:

 • Keittolounas 8,90 €, sisältää kahvin
 • Kotiruokalounas 11,90 €, sisältää kahvin ja jälkiruokapöydän
 • Herkkulounas 13,50 €
 • Jälkiruokapöytä 1,70 €

Ravintola Fellmannian ruokasalin pöydällä tarjoilukattaus

Lounasravintola Kasaretti

Lounasravintola Kasaretti sijaitsee osoitteessa Harjukatu 48, Lahti, Lahden Sote-keskuksen pääterveysasemalla.

Ravintolaan pääset pääterveysaseman pääaulasta menemällä hissillä – 2 kerrokseen tai Hämeenkadun puoleisesta sisäänkäynnistä.

Ravintola on avoinna arkipäivisin kello 8 – 15 kaikille asiakkaille.

Ravintolassa on tarjolla tuoretta kahvia ja teetä sekä suolaisia että makeita vitriinituotteita. Lounasaikaan, klo 11 – 13.30 tarjolla on kotiruokalounasta runsaalla salaatti- ja leipäpöydällä. Lounasta on mahdollista ostaa myös mukaan!

Lämpimästi tervetuloa!

Hinnat:

 • Lounas/kasvislounas 9,70 €, sisältää kahvin
 • Keittolounas tai annossalaatti 7,50 €, sisältää kahvin
 • Jälkiruoka 1,70 €

Salaattipöytä

 

Cafe Tiedepuisto

Ravintola Cafe Tiedepuisto sijaitsee osoitteessa Niemenkatu 73, Lahti, Lahden Tiedepuistossa rakennuksen B-osan 1. kerroksessa.

Cafe Tiedepuisto on avoinna arkipäivisin kello 8 – 15 kaikille asiakkaille. Sulkemisajan jälkeen palvelee itsepalvelukassa.

Aamukiireessä ei tarvitse miettiä aamupalaa, Cafe Tiedepuistossa on tarjolla aamupuuroa klo 8 – 10 sekä kahvia, teetä ja herkullisia itsetehtyjä suolaisia ja makeita vitriinituotteita.

Maukas ja terveellinen lounas lounaspöydästä tai monipuolisesta salaattibaarista klo 11 – 13.30 tarjoaa virkistävän tauon päivään. Lounasleipä leivotaan paikan päällä.

Cafe Tiedepuisto tarjoaa myös Kela-tuettuja opiskelijalounaita ja ravintolasta voi tilata kokous- ja edustustarjoiluja Tiedepuiston tiloihin.

Lämpimästi tervetuloa!

Hinnat:

 • opiskelijalounas 3,20 €
 • keittolounas 7,50 €, sisältää kahvin
 • lounas/kasvislounas 9,70 €, sisältää kahvin
 • Jälkiruoka 1,70 €

Cafe Tiedepuiston vitriini ja kassa