Mitä me teemme

Merkityksellisiä ruokahetkiä ja kohtaamisia asiakkaiden kanssa

Tarjoamme maistuvaa ruokaa kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa ja -keskuksissa, monitoimitaloissa ja henkilöstöravintoloissa. Suunnittelemme ateriat asiakasryhmän tarpeen mukaisesti. Huolehdimme, että yksilöllisetkin ruokavaliot täyttävät ravitsemukselliset vaatimukset.

Ateriapalvelumme jakaantuu kolmeen palveluyksikköön asiakaslähtöisesti

  • sivistystoimen ateriapalveluun, johon kuuluvat päiväkodit, peruskoulut ja lukiot.
  • sosiaali- ja terveystoimen ateriapalveluun, johon kuuluvat palvelutalot ja -keskukset sekä terveysasema- ja sairaalakeittiöt.
  • ravintolapalveluun, johon kuuluvat henkilöstöravintolat, keskussairaalan kahvio sekä tapahtuma- ja tuotemyynti.

Keittiöverkkomme muodostuu 10 valmistuskeittiöstä ja 69 palvelukeittiöstä eri puolella Päijät-Hämettä. Keittiöverkon ytimen muodostavat kaksi isoa tuotantokeittiötä, Etelä-Lahden aluekeittiö ja Päijät-Hämeen keskussairaalan ravintokeskuksen keittiö. Ateriavalmistus tapahtuu uusia moderneja tuotantotapoja käyttämällä ja uutta teknologiaa hyödyntämällä. Perinteisen valmistustavan rinnalla käyttöön on otettu kylmävalmistus; kylmävalmistetut ruoat kuljetetaan edelleen koulun tai päiväkodin palvelukeittiöön, jossa ruoka viimeistellään ja kypsennetään.

Teemme sen laadukkaasti ja vastuullisesti

Ravitsemus on tärkeässä osassa suunniteltaessa eri asiakasryhmien ateriakokonaisuuksia. Ateriakokonaisuudet ruokalistalle suunnitellaan niin, että tarvittava energiansaanti varmistuu joka päivä.

Hymy sen kertoo, mitä leveämpi hymy sitä paremmin elintarviketurvallisuusasiat on hoidettu. Tutustu toimipaikkojemme Oiva-raportteihin alla olevasta linkistä.

Oiva-raportit