Mitä me teemme

Merkityksellisiä ruokahetkiä ja kohtaamisia asiakkaiden kanssa

Tarjoamme maistuvaa ruokaa kouluissa, päiväkodeissa, sairaaloissa, palvelutaloissa ja -keskuksissa, monitoimitaloissa ja henkilöstöravintoloissa. Suunnittelemme ateriat asiakasryhmän tarpeen mukaisesti. Huolehdimme, että yksilöllisetkin ruokavaliot täyttävät ravitsemukselliset vaatimukset.

Ateriapalvelumme jakaantuu kolmeen palveluyksikköön asiakaslähtöisesti

  • sivistystoimen ateriapalveluun, johon kuuluvat päiväkodit, peruskoulut, lukio  ja ravintola Fellmannia sekä tapahtuma- ja tuotemyynti.
  • sosiaali- ja terveystoimen ateriapalveluun, johon kuuluvat palvelutalot ja -keskukset, terveysasema- ja sairaalakeittiöt, keskussairaalan kahvio ja  henkilöstöravintolat sekä tapahtuma- ja tuotemyynti.

Keittiöverkossamme on 9 valmistuskeittiötä ja 67 palvelukeittiötä eri puolella Päijät-Hämettä. Keittiöverkon ytimen muodostavat kaksi isoa tuotantokeittiötä, Etelä-Lahden aluekeittiö ja Päijät-Hämeen keskussairaalan ravintokeskuksen keittiö. Ateriavalmistuksessa käytämme uusia moderneja tuotantotapoja ja hyödynnämme uutta teknologiaa. Perinteisen valmistustavan rinnalla käytössämme on kylmävalmistus; kylmävalmistetut ruoat kuljetetaan edelleen koulun tai päiväkodin palvelukeittiöön, jossa ruoka viimeistellään ja kypsennetään.

Teemme sen laadukkaasti ja vastuullisesti

Ravitsemus on tärkeässä osassa suunniteltaessa eri asiakasryhmien ateriakokonaisuuksia. Ateriakokonaisuudet ruokalistalle on suunniteltu niin, että tarvittava energiansaanti varmistuu joka päivä.

Hymy sen kertoo: mitä leveämpi hymy, sitä paremmin elintarviketurvallisuusasiat on hoidettu. Tutustu toimipaikkojemme Oiva-raportteihin alla olevasta linkistä.

Linkki Oiva-raportteihin