Mitä me teemme

Merkityksellisiä ruokahetkiä ja kohtaamisia asiakkaiden kanssa

Tarjoamme maistuvaa ruokaa kouluissa, päiväkodeissa, monitoimitaloissa,  Harjun terveyden Lahden Sote-keskuksen pääterveysasemalla lounasravintola Kasaretissa, lounasravintola Fellmanniassa ja Cafe Tiedepuistossa. Lisäksi tarjoamme tapahtuma- ja tuotemyyntiä.

Suunnittelemme ateriat asiakasryhmän tarpeen mukaisesti. Huolehdimme, että yksilöllisetkin ruokavaliot täyttävät ravitsemukselliset vaatimukset.

Keittiöverkossamme on 6 valmistuskeittiötä ja 52 palvelukeittiötä. Ateriavalmistuksessa käytämme uusia moderneja tuotantotapoja ja hyödynnämme uutta teknologiaa. Perinteisen valmistustavan rinnalla käytössämme on kylmävalmistus; kylmävalmistetut ruoat kuljetetaan edelleen koulun tai päiväkodin palvelukeittiöön, jossa ruoka viimeistellään ja kypsennetään.

Teemme sen laadukkaasti ja vastuullisesti

Ravitsemus on tärkeässä osassa suunniteltaessa eri asiakasryhmien ateriakokonaisuuksia. Ateriakokonaisuudet ruokalistalle on suunniteltu niin, että tarvittava energiansaanti varmistuu joka päivä.

Hymy sen kertoo: mitä leveämpi hymy, sitä paremmin elintarviketurvallisuusasiat on hoidettu. Tutustu toimipaikkojemme Oiva-raportteihin alla olevasta linkistä.

Linkki Oiva-raportteihin