Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy

Laadukkaiden ateriapalveluiden tuottaja

Tarjoamme ateriapalveluita kunnille, kuntayhtymille, muille yhteisöille ja yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Yhtiö kuuluu tytäryhtiönä Lahti-konserniin ja noudattaa hankintalain sidosyksikköaseman säilyttämiselle asetettuja ehtoja. Yhtiön omistavat Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä.

Joko olet tutustunut uuteen lehteemme? Syömään!-lehti on Päijät-Hämeen Ateriapalveluiden asiakaslehti, josta löydät paikallisia tarinoita ruokahetkien takaa, maukkaita reseptejä ja aavistuksen ajattelemisen aihetta.

Lue muun muassa, mitä tubettajatähdet Elina ja Sofia tuumivat lahtelaisesta kouluruoasta, kuinka kotiin kuljetettu ateria helpottaa ikäihmisten arkea, ja miksi yhteinen lounas on tärkeä hetki sairaalan työporukalle. Mukana myös päiväkotilasten rempseät kommentit päikkyruoasta. Toivottavasti viihdyt lehtemme parissa!

Vuosikertomus 2018:

 

 

 

 

 

 

 

Vastuullista ja herkullista arkea maakunnan halutuimmasta keittiöstä

Toimintamme johtotähtenä on visio: Herkullista arkea maakunnan halutuimmasta keittiöstä. Visio ei ole pelkästään juhlapuhetta, vaan sitä työstetään systemaattisesti todeksi jokaisena työpäivänä.

Vastuullisuus -artikkeli HS kuukausiliitteessä 2/2020

 

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:n hallitus

Hallituksessa toimivat kolme Lahden kaupungin ja kolme Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän nimeämää jäsentä sekä kaupungin nimeämänä konserniohjauksen asiantuntija läsnäolo- ja puheoikeudella.

Hallituksen kokoonpano 2020:
Juhani Jokelainen, pj
Maritta Vuorinen, vpj
Emmanouil Tsesmelis
Tarja Tornio
Timo Louna
Antti Niemi
Sanna Haarala, konserniohjauksen asiantuntija
Tuulia Pelli, toimitusjohtaja, asiantuntija
Tuija Peränen, hallintojohtaja, asiantuntija
Kaija Nieminen, hallintosihteeri, sihteeri