Uratarinat

Laura Lehtinen

Olen Laura Lehtinen Lahdesta. Valmistuin catering-alan perustutkinnosta Koulutuskeskus Salpauksesta vuonna 2009. Tämän jälkeen olen jatkokouluttautunut restonomiksi. Vuodesta 2009 olen työskennellyt Päijät-Hämeen Ateriapalveluissa ja yhtiötä edeltäneessä Lahden Ateriassa. Aloitin työurani ruokapalvelutyöntekijänä ja myöhemmin olen työskennellyt keittävänä ruokapalvelutyöntekijänä sekä suurtalouskokkina (dieettikokkina), päävastuualueena erikoisruokavaliot.

Sanni Pelkonen

Olen Sanni Pelkonen, nastolalainen nainen. Tällä hetkellä työskentelen henkilöstökoordinaattorina Päijät-Hämeen Ateriapalveluiden hallinnossa, mutta minulla on pitkä työkokemus myös kokin ja esimiehen tehtävistä.

Pienestä pitäen olen tykännyt laittaa ruokaa. Minulle oli alusta alkaen täysin selvää, että opiskelen kokiksi ja näin myös tein. Opinahjoni oli Koulutuskeskus Salpaus Lahdessa. Valmistumisen jälkeen työskentelin useamman vuoden ajan kokkina erilaisissa henkilöstöravintoloissa Lahden seudulla.

Teemu Huuska

Olen Teemu Huuska, tänä syksynä Päijät-Hämeen Ateriapalveluissa ravintolapalveluiden kokkina aloittanut mies. Perheeseeni kuuluvat avovaimo ja kaksi lasta. Asumme Lahdessa sopivan työmatkan päässä Päijät-Hämeen keskussairaalasta, jossa nykyinen työpisteeni sijaitsee.

Ruoka-ala on kiinnostanut minua lapsesta lähtien. Jo yläasteikäisenä päätin muutamien ystävieni kanssa hakeutua ravintola-alan opintoihin peruskoulun jälkeen. Aloitin opintoni Jämsänjokilaakson ammattioppilaitoksessa ja valmistuin ravintolakokiksi Jyväskylän Priimuksesta 1997. Sen jälkeen olen suorittanut 3-vuotisen esimieslinjan Fellmanni-Instituutissa Lahdessa. Olen täydennyskouluttautunut myös työn ohessa.