Ilmoituskanava

Oletko havainnut väärinkäytöksen toiminnassamme?  Kerro siitä meille!

Whistleblowing-ilmoituskanava

EU:n whistleblowing-direktiivin myötä ilmoituskanavan järjestäminen organisaatioissa tulee pakolliseksi säädettävän kansallisen lain nojalla.  Lainsäädännön tarkoituksena on varmistaa, että henkilö, joka työnsä yhteydessä havaitsee tai epäilee yleisen edun vastaista toimintaa erikseen määritellyillä EU:n tai kansallisen oikeuden aloilla, voi ilmoittaa asiasta turvallisesti.

Me Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:llä haluamme toimia vastuullisesti, lainmukaisesti ja avoimesti sekä yrityksemme eettisten arvojen mukaisesti.

Olemme ottaneet käyttöön luottamuksellisen Ilmoituskanava -palvelun, jonka kautta henkilöstömme, asiakkaamme ja sidosryhmämme voivat turvallisesti kertoa epäilemästään väärinkäytöksestä ja lainvastaisesta toiminnasta. Esimerkiksi jos epäilet, että yrityksessämme on tapahtunut rikos tai väärinkäytös tai muu yrityksemme arvojen vastainen toiminta.

Miten teen ilmoituksen?

Ilmoituksen voi tehdä ilmoituskanavan kautta täysin nimettömänä ja käydä anonyymiä keskustelua ilmoituksen käsittelijän kanssa. Tai vaihtoehtoisesti ilmoitukseen voi halutessaan jättää myös nimensä ja yhteystietonsa. Ilmoitukseen ei tule sisällyttää arkaluonteisia henkilötietoja, elleivät ne ole välttämättömiä ilmoituksen kuvailun ja sen käsittelyn kannalta.

Miten ilmoitukseni käsitellään?

Yrityksen valtuuttamat käsittelijät vastaanottavat ilmoituskanavan kautta tulleet ilmoitukset ja käsittelevät ne luottamuksellisesti. Vain valtuutetuilla käsittelijöillä on pääsy ilmoituksiin. Kaikki ilmoitukset salataan luontihetkellä. Käsittelijät saavat tietoonsa vain ilmoituksen ajankohdan ja ilmoituksen sisällön. Vastaamme kolmen kuukauden sisällä, mihin toimenpiteisiin mahdollisesti ryhdymme ilmoituksen perusteella.

Henkilötietoja käsittelemme yleisen tietosuoja-asetuksen GDPR mukaisesti.

Huomioithan, että kanava ei ole tarkoitettu palveluita koskeviin asiakaspalautteisiin. Muuta palautetta toiminnastamme tai palveluistamme voit antaa palautekanavaa käyttäen Linkki Anna palautetta.

Linkki Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:n ilmoituskanava