Ateriapalveluiden uusi tytäryhtiö, Ateriasisko oy, aloittaa toimintansa huhtikuun alussa

On tärkeää, että Päijät-Hämeessä on oma, Lahden kaupungin ja Hyvinvointikuntayhtymän omistama, julkisia palveluita tarjoava ateriapalveluyhtiö. Tilanne, jossa ateriat valmistetaan ja tarjoillaan maakunnan omilla henkilöstöresursseilla hankintoja maakuntaan ohjaten, tukee maakunnan taloutta ja työllistymistä parhaalla mahdollisella tavalla. Tätä asetelmaa vahvistaa Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:n 100 prosenttisesti omistama tytäryhtiö, Ateriasisko oy, joka aloittaa toiminnan 1.4.2021.

Tytäryhtiö tarjoaa ateriapalveluita kunta- ja yksityisasiakkaille. Yksityisellä asiakkuudella tarkoitetaan lähinnä julkisen toimijan palvelutuottajia sekä suurtapahtumia. Kunta-asiakkaille pystytään tarjoamaan joustavasti juuri heidän tarpeisiinsa sopiva yhteistyön malli.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut valmistaa tytäryhtiönsä avulla ravitsevia ja maittavia aterioita sekä mahdollistaa kannattavaa liiketoimintaa ja hyvää arkea alueen ihmisille. Tytäryhtiö edesauttaa emoyhtiön kapasiteetin täyden hyödyntämisen ja siten kilpailukyvyn lisäämisen ja kannattavuuden parantamisen.

Emoyhtiöstä tytäryhtiöön liikkeen luovutuksessa siirtyvät henkilöstöravintola Kasaretin ja Ruotsinkielisen koulun ruokapalveluhenkilöstö, yhteensä neljä henkilöä. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Ateriapalvelujen toimitusjohtaja Tuulia Pelli.

Tuulia Pelli
toimitusjohtaja
Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy / Ateriasisko oy
050 398 5945
tuulia.pelli@paijatateria.fi