Ajankohtaista

Yhteistyössä Asikkalan kunnan kanssa kotiaterioita asikkalalaisille ikäihmisille

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut mahdollisti Asikkalan kunnan ikäihmisille tutun keittiön valmistaman atriapalvelun jatkumisen

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy aloitti kotiateriapalvelun 1.5.2020 yhteistyössä Asikkalan kunnan tukipalvelujen kanssa. Palvelukeskus Oltermannin keittiö valmistaa alihankintana Päijät-Hämeen Ateriapalveluille kotiaterioita toimitettavaksi asikkalalaisille ikäihmisille. Palvelun piirissä on tällä hetkellä noin 40 asiakasta. Hyvinvointiyhtymä hyväksyi Päijät-Hämeen Ateriapalvelut palveluntuottajaksi, joiden palveluihin ikäihmiset voivat palveluseteleitään käyttää.

Paikallinen taksiyrittäjä kuljettaa kotiateriat pääsääntöisesti kolmena jakeluna viikossa. Lähtevän päivän ateria toimitetaan lämpimänä ja muut jäähdytettyinä.

Hyvän makuista ja ravitsevaa ruokaa omat makumieltymykset huomioiden

Kotiateriat suunnitellaan niin, että ruoka on maukas, monipuolinen ja ateriakokonaisuus ravitsemuksellisesti tasapainoinen. Eritysruokavaliot, ruoan rakenne ja myös asiakaskohtaiset ruokamieltymykset huomioidaan. Esimerkiksi jos asiakas ei pidä riisistä, hänelle laitetaan riisin tilalle perunaa. Näin varmistetaan, että ateriat tulevat syötyä kokonaisuudessaan. Ruokalista on luettavissa Päijät-Häme -lehdestä tai verkossa https://www.seutuneloset.fi/nakoislehti/ . Kotipalveluaterioiden kuvat löytyvät Facebook-sivuilta Asikkalan Tukipalvelut.

Tukipalvelupäällikkö Minna Pettinen

Hyvinvointiyhtymän siirryttyä palvelusetelipalveluun, mahdollisti Päijät-Hämeen Ateriapalvelut asikkalalaisille ikäihmisille saman tutun palveluntuottajan valmistaman ruoan jatkumisen. Vaihtoehtona olisi ollut ateria-automaatin käyttöönotto.  Asikkalan kunnan tukipalvelupäällikkö Minna Pettinen toteaa, että asiakkailla on nyt vielä muutosvaiheen totuttelu käynnissä. Vähän kaipaillaan aikaisemmin joka päivä toimitettua lämmintä ateriaa mutta alkaneessa kotiateriapalveluyhteistyössä on parempaa ateria-automaattiin verrattuna se, että palvelu mahdollistaa ihmiskontaktin kolme kertaa viikossa mikä on ikäihmisille tärkeää.  

Lisätietoja:
Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy
Kehittämiskoordinaattori Outi Luukkonen
044 482 0866, outi.luukkonen@paijatateria.fi

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut on toiminut osakeyhtiönä vuodesta 2017. Yhtiön omistavat Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Yhtiö kuuluu tytäryhtiönä Lahti-konserniin.

Yhtiö tuottaa ateriapalveluita kunnille, kuntayhtymille, muille yhteisöille ja yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Yhtiön palveluverkostossa on 14 valmistuskeittiötä ja 79 palvelukeittiötä. Aterioita valmistetaan noin 25 000 päivässä. Yhtiön palveluksessa on noin 350 työntekijää.

Ateripalvelujen hallinto muuttaa uusiin toimitiloihin

Muutamme uusiin toimitiloihin Askotaloon 6.5.2020 päivän aikana. Uusi käyntiosoitteemme on

Askonkatu 9 E, 15100 Lahti,
postiosoitteemme, PL 85, 15111 Lahti, ei muutu.

Palvelemme asiakkaitamme E-rapun kolmannessa kerroksessa klo 9 – 15 välisenä aikana.

Pysäköinti alueella              

Sisäänkäynnin edessä on 30 minuutin kiekkopaikkoja nopean asioinnin ajaksi. Maksulliset vieraspysäköintipaikat sijaitsevat pysäköintialueilla P1 ja P2 sekä P3. Pysäköinti on maksullista vieraspysäköintipaikoilla maanantai – perjantai 7:00 – 17:00. Ensimmäiset kaksi tuntia 1€/h ja seuraavat tunnit 2€/h.

Pysäköinti maksetaan maksuautomaatteihin, jotka sijaitsevat P1-pysäköintialueella junaradan edustalla pyöräkatoksen yhteydessä, P2-pysäköintialueella vieraspysäköintipaikkojen yhteydessä sekä P3-pysäköintialueella Upotalon seinustalla, talon pohjoiskulmalla valtatien puolella. Maksuvälineinä toimivat kolikot, luottokortit sekä EasyPark- (aluenumero 775) ja ParkMan -sovellukset.

Tervetuloa asioimaan uusiin tiloihimme!

Lisätietoa antaa hallintosihteeri Kaija Nieminen, 050 398 5946, kaija.nieminen@paijatateria.fi

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy

Yhtiö lomauttaa henkilöstöään

Päijät-Hämeen Ateriapalveluissa käynnissä olleet yhteistoimintalain 8. luvun mukaiset neuvottelut on saatu päätökseen. Neuvottelut koskivat yhtiön sivistystoimen sektorille suunnittelemia enintään 90 päivää kestäviä lomautuksia työn tilapäisen vähentymisen vuoksi.  

Lomautustoimenpiteiden piiriin kuuluu 105 henkilöä, joista 65 % on ruokapalvelutyöntekijöitä ja 35 % ruokapalveluvastaavia. Lomautusten ulkopuolelle on rajattu toiminnan kannalta kriittiset toiminnot palvelutoiminnan varmistamiseksi. Lomautukset toteutetaan määräaikaisina koko- tai osa-aikaisina lomautuksina huhti-toukokuun 2020 aikana.

Koronan vuoksi tehty valtakunnallinen poikkeusolopäätös on vaikuttanut merkittävästi Päijät-Hämeen Ateriapalveluiden mahdollisuuksiin tarjota työtä mm. koulujen ja päiväkotien keittiöissä työn tilapäisesti vähennyttyä.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Tuulia Pelli, 050 398 5945, tuulia.pelli@paijatateria.fi

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut on toiminut osakeyhtiönä vuodesta 2017. Yhtiön omistavat Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Yhtiö kuuluu tytäryhtiönä Lahti-konserniin. Yhtiö tuottaa ateriapalveluita kunnille, kuntayhtymille, muille yhteisöille ja yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Yhtiön palveluverkostossa on 14 valmistuskeittiötä ja 79 palvelukeittiötä. Aterioita valmistetaan noin 25 000 päivässä. Yhtiön palveluksessa on noin 350 työntekijää.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut paransi tulostaan

Päijät-Hämeen ateriapalvelut Oy:n paransi kannattavuuttaan ja ylsi 0,7 miljoonan euron tulokseen vuonna 2019. Tuloksen paranemisen taustalla on tuotannon keskittäminen suuriin valmistuskeittiöihin, elintarvikkeiden ostotoiminnan tehostuminen ja ateriamäärien ennakointi tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Yhtiön toimintakauden liikevaihto oli 27,4 milj. euroa (26,9 milj. euroa) ja liikevoitto 0,7 milj. euroa (- 0,1 milj. euroa).  Liikevaihto kasvoi edellisvuodesta 1,7 prosenttia. Myös yhtiön vakavaraisuus parani, omavaraisuusaste kasvoi 22,0 %:iin (18,1 %).

Tuottavuus parani toiminnan, prosessien ja tietotekniikan käytön tehostamisen kautta. Ateriavalmistusta keskitettiin Päijät-Hämeen keskussairaalan ravintokeskukseen, reseptiikkaa kehitettiin, elintarvikkeiden ostojen ohjausta ja varastonhallintaa tarkennettiin.

Viime viikot ovat olleet todellinen testi vastata nopeasti muuttuneisiin asiakastarpeisiin ja osoittanut yhtiön valmiudet toimia ja onnistua haastavissakin olosuhteissa.

Normaalipäivänä vastaamme Lahden kouluissa noin 10 000 lapsen ruokailusta. Ruokailijamäärä kouluissa laski hetkessä muutamaan sataan, mikä muutti toimintatapaa. Kouluissa opiskelevien oppilaiden ruokailu vaihtui koululuokissa nautittaviin annospakattuihin aterioihin.  

Kokonaan uusi kohderyhmä ovat etäoppilaat ja -opiskelijat, joille tarjotaan mahdollisuutta noutaa kylmäateriapakkaus kotona nautittavaksi.

Koulut, päiväkodit, sairaalat ja palvelutalot tarvitsevat sekä normaaleina että poikkeavina aikoina puhdasta, laadukasta ja terveellistä ruokaa. Uskomme, että pystymme tarjoamaan sitä jatkossakin kilpailukykyisin hinnoin. ”Kun asiakkaat ovat tyytyväisiä, menestyy yrityskin”, uskoo toimitusjohtajaa Tuulia Pelli.

Lisätietoja:

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy
toimitusjohtaja Tuulia Pelli
p. 050 398 5945, tuulia.pelli@paijatateria.fi

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut on toiminut osakeyhtiönä vuodesta 2017. Yhtiön omistavat Lahden kaupunki ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä. Yhtiö kuuluu tytäryhtiönä Lahti-konserniin.

Yhtiö tuottaa ateriapalveluita kunnille, kuntayhtymille, muille yhteisöille ja yrityksille sekä yksityisille henkilöille. Yhtiön palveluverkostossa on 14 valmistuskeittiötä ja 79 palvelukeittiötä. Aterioita valmistetaan noin 25 000 päivässä. Yhtiön palveluksessa on noin 350 työntekijää.

Ateriapalvelut poikkeusoloissa

Asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Koronaviruksen COVID-19 ehkäisemisessä yhtiössä seurataan aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä valtionhallinnon virallisia ohjeita ja tehdään tiivistä yhteistyötä Lahden kaupungin ja Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän kanssa ja heiltä tulleita erityisohjeita noudatetaan.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

PHHYKY Ajankohtaista tietoa ja ohjeita koronaviruksesta

Päijät-Hämeen Ateriapalveluiden toiminta poikkeusoloissa

Asiakkaiden koskettamien pintojen puhdistuskertoja on lisätty ja tilojen siivousta tehostettu desinfioivalla puhdistusaineella. Elintarvikkeiden käsittelyssä, ruoanlaitossa ja -tarjoilussa käytetään kertakäyttökäsineitä. Käytössämme on omavalvontajärjestelmä, jonka avulla tuotantoa ja tuotantoympäristön siivous- ja hygieniatasoa valvotaan.

Tämän hetken tiedon mukaan virus ei tartu elintarvikkeiden välityksellä eikä ruoasta voi saada COVID-19 -tartuntaa. Ruokailussa suurimpana tartuntariskinä pidetään jonottamista lähietäisyydellä. Asiakkaita muistutetaan pitämään kahden metrin etäisyyttä toisiinsa noutaessa aterioita.

Ruokavirasto: Usein kysyttyä COVID-19 -koronaviruksesta ja elintarvikkeista kuluttajille

Ruoan saatavuus pyritään varmistamaan kaikissa tilanteissa. Ruokalistalla muutokset ovat todennäköisiä mm. raaka-aineiden saatavuuden takia. Kouluissa ja päiväkodeissa noudatetaan poikkeusolojen ruokalistaa.

Ateriapalvelu kouluissa

Koluissa opiskeleville oppilaille ateriat pakataan yksittäispakkauksiin ja ateriointi tapahtuu ylimääräisten lähikontaktien välttämiseksi kertakäyttövälineillä luokissa.

Maanantaista 30.3. on käynnistyi kaupungin peruskoululaisten ateriapakkausten jakelu myös etäoppilaille. Viimeinen jakopäivä on maanantai 11.5.2020. Peruskoulujen lähiopetus alkaa 14.5.2020, jolloin kaikki oppilaat lähtökohtaisesti palaavat kouluun lähiopetukseen.

Ohjeita perusopetuksen kouluun palusta oppilaille, huoltajille ja henkilöstölle voit lukea Lahden kaupungin perusopetuksen sivuilta.

Perusopetus

Lahden kaupungin toimenpiteet koronavirusepidemiassa

Ateriapalvelu päiväkodeissa

Ateriapalvelu päiväkodeissa toimii normaalisti.

Ateriapalvelu palvelutaloussa

Palavelutaloissa on mahdollisuuksien mukaan siirrytty ateroimaan pienempiin ryhmiin/huoneisiin.

Ateriapalvelu henkilöstöruokailussa

Aikuiskoulutuskeskuksen Lakki on suljettu toistaiseksi.

Henkilöstöruokailussa on siirrytty annospakattuihin aterioihin ja kilomyyntiin. Lounasta ei ole henkilöstöravintoloissa tarjolla linjastossa asiakkaan itseotettavana. Annospakatut ateriat ja kilomyyntipakkaukset noudetaan ja maksetaan ko. henkilöstöravintolan lounastarjoilun aikana. Annospakatut erityisruokavaliot tilataan erikseen edellisenä päivänä klo 14.00:ään mennessä.

Ruokalista ja ko. henkilöstöravintolan lounastarjoiluaika (= aterioiden noutoaika) on nähtävillä nettisivuillamme http://ruokalistat.lahti.fi/#/home. Kassoilla suositaan lähimaksua.

Ateriapalvelvelu kahvioissa ja kioskeissa

Päijät-Hämeen keskussairaalan pääkahvion salaattibuffet on suljettu.

Keskussairaalan kahviot, pääkahvio sekä väliaikaiskahvio, suljetaan perjantaina 27.3. työvuorojen jälkeen. Pääkahvion yhteydessä oleva kioski palvelee edelleen ma – su klo 8 – 15.30 tarjoten kioskituotteiden lisäksi take away-kahvia ja teetä sekä pakattuja suolaisia ja makeita tuotteita.

Akuutti 24:n yhteydessä olevat kahvi- ja välipala-automaatit ovat edelleen käytössä.

Kuntoutussairaala Jalmarin Deliketti-piste on auki ma – pe klo 8.30 – 14.45 ja la – su klo 11.00 -14.45.

Kaupunginsairaalan henkilöstöravintola Kasaretissa on saatavilla kahviotuotteita lounasaikaan klo 11 – 13.30.

Henkilöstö

Korostetusta käsihygieniasta on ohjeistettu yhtiön henkilökuntaa ja vuokratyöntekijöitä. Sairauspoissaolo-ohjeistusta ja käytänteitä on tarkennettu. Työntekijät jäävät matalalla kynnyksellä kotiin.

Hallinnon henkilökunta on siirtynyt pääosin etätöihin. Kaikkia fyysisiä kontakteja vältetään, kokoukset ja tapaamiset hoidetaan verkkoyhteyksiä hyödyntäen.

Lisätietoja
palvelujohtaja Maarit Tuomala-Nikkanen, p. 044 716 1563, maarit.tuomala-nikkanen@paijatateria.fi

Yhtiössämme on otettu käyttöön Siirto- sekä ePassi -mobiilimaksu

Yhtiössämme on otettu käyttöön Siirto- sekä ePassi -mobiilimaksu. Siirto mobiilimaksu on käytössä Ahtialan, Erstan, Kariston, Kärpäsen, Launeen ja Lotilan kouluissa sekä Lehtiojan palvelukeskuksessa ja Sipuran päiväkodissa. ePassi sovellusta voi käyttää Päijät-Hämeen keskussairaalan kahviossa, henkilöstöravintola Lounatuulessa, Kasaretissa, Lakissa ja Tyrmässä.

Mobiilimaksamista laajennetaan vuoden 2020 aikana myös muihin toimipisteisiin.

Siirto-maksujärjestelmä mahdollistaa maksut helposti kännykällä, luotettavasti tunnistetun puhelinnumeron välityksellä.  Siirto toimii tällä hetkellä Nordean ja Osuuspankin asiakkailla. Tutustu tarkemmin Siirtoon heidän omilla sivuillaan www.siirto.fi. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta.

ePassi sovellus on älypuhelimessa oleva maksusovellus. Veloitus tehdään maksusovelluksella ja kassalla näytetään kuitti mobiililaitteesta.

Mobiilimaksaminen on asiakkaille lisävaihtoehto lounaan maksamiselle.

Pankkien maksukorttien lisäksi voit maksaa myös Edenred -kortilla päijät-Hämeen keskussairaalan kahviossa sekä henkilöstöravintola Deliketissä, Kasaretissa, Lakissa, Lounatuulessa ja Tyrmässä.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Marja Saarikunnas, p. 044 416 3396 tai marja.saarikunnas@paijatateria.fi.

Toimintavalmiuksia varmistettu mahdollisen koronaviruksen varalta

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy on parantanut toimintavalmiuksiaan mahdollisen koronaviruksen varalta. Keittiöhenkilökuntaa on ohjeistettu sairaustapausten varalta ja hygieniatasoa nostettu kaikissa keittiöissä.

Terveysviranomaisilta saadun tämänhetkisen tiedon mukaan koronavirus ei tartu ihmiseen elintarvikkeiden välityksellä. Henkilöstöä on ohjeistettu kiinnittämään erityistä huomiota mm. käsien puhtauteen ja ruoan hygieeniseen käsittelyyn. 

Elintarviketoimittajiin ja henkilöstövuokrausyritykseen on oltu yhteydessä ja varmistettu palvelujen toimitusvarmuutta kaikissa olosuhteissa. Poikkeustilanteissa elintarviketoimittajat priorisoivat tavarantoimitukset tärkeisiin kohteisiin kuten sairaaloihin ja palvelutaloihin. 

Yhtiössä seurataan aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen viestintää ja ohjeistusta sekä tehdään tiivistä yhteistyötä mm. Lahden kaupungin ja työterveyshuollon kanssa.

Lisätietoa antaa palvelujohtaja Maarit Tuomala-Nikkanen, p. 044 716 1563 tai maarit.tuomala-nikkanen@paijatateria.fi

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy tuottaa ateriapalveluita päiväkodeille, kouluille, sairaaloille, terveysasemille, palvelukeskuksille ja palvelutaloille. Yhtiön palveluverkossa on 14 valmistuskeittiötä ja 79 palvelukeittiötä. Henkilöstön määrä on noin 350.

Kasvisruokakisan voiton nappasi Salpausselän koulun 7. luokan kotitalousryhmä – itse koottava falafel-tortilla tuo uutta ideaa kouluruokailuun

Salpauselän koulun 7 H-kotitalousryhmä nappasi falafel-tortillallaan voiton Päijät-Hämeen ateriapalveluiden järjestämässä kasvisruokakisassa. Palkinto julkistettiin 13.12.2019 Salpausselän koululla järjestetyssä tilaisuudessa, jossa luokalle luovutettiin 2000 euron stipendi.

Päijät-Hämeen ateriapalveluiden järjestämällä reseptikilpailulla haluttiin kannustaa yläkoulujen oppilaita ideoimaan uusia kasvisruokia, joita voitaisiin jatkossa viedä koulujen ruokalistalle.

“Lahdessa kouluruoka maistuu ja monet syövät isoja annoksia. Tavoitteemme on kuitenkin pysyä muutoksessa mukana ja kehittää tuotteitamme asiakkaitamme kuunnellen. Kasvisruokien reseptikilpailu on osa uudistusta, jolla haluamme lisätä yhteistyötä oppilaiden ja koulujen kanssa. Lisäksi kasvisruoan lisääminen linkittyy vahvasti Lahden kaupungin ympäristöarvoihin” kertoi toimitusjohtaja Tuulia Pelli kisan taustasta.

Kilpailuun osallistui yhteensä 11 oppilasryhmää, jotka olivat kehitteet reseptejä pääasiassa kotitaloustunneilla. Saadut reseptit testattiin ensin Päijät-Hämeen Ateriapalveluissa ammattilaisraadin toimesta, joka pohti tarkasti, mitkä resepteistä olisivat maun, ravitsemuksen ja käytännön toteutuksen puolesta kouluruokailuun soveltuvia. Finaaliin valikoitui lopulta neljä reseptiä, jotka oppilasraati maisteli ja arvioi sekä valitsi voittajan.

Salpauselän koulun 7H-kotitalousryhmän laatima voittoresepti on maukas tortilla, jonka sisällä on itse valmistetut falafel-pyörykät, kasviksia sekä salaattia. Tuote kootaan linjastossa itse ja se voidaan tarjoilla esimerkiksi jogurttikastikkeen kera.

“Lähdimme kehittämään reseptiä oppilas Noel Tuomisen idean pohjalta”, kertoi kotitalousopettaja Kielo Lahtinen. Hän toteaa, että voitto tuli mukavana yllätyksenä, mutta on tyytyväinen erityisesti siitä, että oppilaat innostuivat lähtemään mukaan kilpailuun ja että toimivaa reseptiä voidaan jatkossa hyödyntää myös laajemmin kouluruokailussa.

“Oppilaiden tekemässä testauksessa tärkeimpänä arviointikriteerinä korostui ehdottomasti maku. Saatujen kommenttien perusteella monet totesivat, että ruoan pääraaka-aineella ei ole väliä, onko se kasvista, lihaa vai kalaa, vaan tärkeintä on ruoan maistuvuus”, kertoi palvelupäällikkö Jukka Turta.

”Voittaneessa reseptissä on hyvää ajatusta, sillä tuo uutta ideaa kouluruokailuun. Tuote soveltuu paitsi lounaaksi, myös terveelliseksi välipalaksi, jonka tarjoiluun haluamme jatkossa panostaa”, jatkoi Turta

Ruoan ammattilaisille on ensiarvoisen tärkeä saada oppilaiden ja muiden asiakaskunnan  ideoita ruokailun toteutukseen. Turta muistuttaakin, että kaikilta asiakkailta toivotaan aktiivista päivittäispalautetta, sillä se on hyvä keino viedä tuotekehitystä eteenpäin.

”Tiedämme, että oppilailla on loistavia ideoita, esimerkiksi kisassa tuotteiden viimeistellyt maut ja mausteiden rohkea käyttö ilahdutti. Kaikki loppusuoralle päässeet reseptit olivat erinomaisen hyviä”, kiittelivät Pelli ja Turta kilpailuun osallistuneita oppilasryhmiä.

Kilpailuun finaaliin päässeet neljä reseptiä tullaan viemään koulujen ruokalistoille ensi keväästä alkaen. Lisäksi Päijät-Hämeen ateriapalveluiden tavoitteena on nyt saadun hyvän kokemuksen pohjalta jatkaa tulevaisuudessakin aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa.

Kaikki finaaliin yltäneet reseptit maukkaita

Falafel-tortilla oli voittajaryhmän, Salpausselän koulun 7H-kotitalousryhmän resepti, kotitalousopettajana  Kielo Lahtinen.

Työryhmä Diin Bareh, Ella Eroglu, Iida Koskinen, Viivi Kantoluoto, Alexanda Pylsy.

Vege-queensien murupasta, ryhmän kotitalousopettajana Eeva Vesala.

“Reseptin idean saimme kotitalouden oppikirjan kasvislasagnesta. Testasimme ja kehitimme reseptiä pariin kertaan mm. mausteiden ja juuston valinnan osalta sekä pohtimalla tomaattimurskan määrää, jotta tuotteesta tulisi mehevä.”

Linnea Viljamaa

Härkäpapu-porkkanapihvit oli Linnea Viljamaan resepti.

“Käytämme kotona paljon härkäpapua, josta sain idean tuotteeseen.”

Juustoinen kukkakaalikeitto oli Salpausselän koulun 9-luokan kehittelemä resepti.

Lisätietoa: palvelupäällikkö Jukka Turta, 044 482 6236

Teksti ja kuvat Virpi Kulomaa

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:n laskutusosoitteet muuttuvat 2.12.2019

 

 

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:n laskutusosoitteet muuttuvat 2.12.2019. Käytössä ollut Liaisonin laskuttajaportaali vaihtuu Baswaren toimittajaportaaliin.

Laskut tulee toimittaa verkkolaskuina.

Operaattori: Basware Oyj, operaattoritunnus BAWCFI22
Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:n y-tunnus:  2828895-8
Verkkolaskuosoite eli OVT-tunnus:  003728288958

Laskulla on mainittava yksikkö tai yhteyshenkilö, mihin/kenelle palvelut/tavarat on toimitettu. Kaikki asiakkaan antamat tilausviitteet on merkittävä näkyviin laskulle.

Mikäli yrityksenne ei pysty lähettämään verkkolaskuja, voitte rekisteröityä käyttäjäksi maksuttomaan toimittajaportaaliin, jonka kautta  laskut voi lähettää sähköisenä järjestelmään. Ohjeet portaalin käyttöön löytyvät osoitteesta http://www.provincia.fi/laskuttajaportaali/

Voitte myös lähettää laskunne sähköpostilla osoitteeseen paijatateria@bscs.basware.com
Laskun tulee olla pdf-muotoinen. Yhdessä pdf-tiedostossa voi olla vain yksi lasku liitteineen.

Laskutusosoite:

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy
PL 1149
00026 BASWARE

Lisätietoja antavat:
ostoreskontra@provincia.fi, puh 03 821 4017 tai
toimistosihteeri Irene Kylämaa,  irene.kylamaa@paijatateria.fi, puh. 044 716 1555