Järvikalapihvejä Vesijärven hoitokalastussaaliista 10.6. henkilöstöravintoloissamme

Tarjoamme torstaina 10.6. lounaalla henkilöstöravintoloissamme, keskussairaalan Lounatuulessa, kaupunginsairaalan Kasaretissa ja kuntoutussairaala Jalmarin Deliketissä, hoitokalastetusta Vesijärven kalasta tehtyjä kalapihvejä. Pihveissä on käytetty Enonselän saalista, särkeä, lahnaa ja haukea. Lisämausteena ripaus savustettua kotimaista kirjolohta.

Järvikalapihvien kera tarjoamme yhteistyökumppanimme, Sinuhen leipomon, uutta kokonaan rukiista leivottua Lahtelainen-ruisleipää. Sinuhe lahjoittaa jokaisesta ostetusta Lahtelainen-ruisleivästä viisi senttiä Vesijärvi-työhön.

Olemme mukana Vesijärvi-säätiön järjestämässä Vesijärvi-viikon ohjelmassa. Toivomme, että päijäthämäläinen, paikallinen kalaherkku lisukkeineen maistuu ja tuo yhteiseen pöytäkeskusteluun vesiensuojelun tärkeyden ja lähiruoan arvostuksen.

Lämpimästi tervetuloa lounaalle toimipaikkoihimme maistamaan lähiruokaa!

Lisätietoja antaa jukka.turta@paijatateria.fi

Meillä on jotain yhteistä – hyvinvoiva Vesijärvi!

Vieraile Vesijärvi-viikon sivuilla