Kasvisruokareseptikilpailu 7 – 9 luokkalaisille lahtelaisille oppilaille

Ateriapalvelut järjestää lahtelaisille 7 – 9 luokkalaisille kasvisruokareseptikilpailun 26.8. – 30.9.2019. Kotimaisten vihannesten ja kasvisten sato on nyt parhaimmillaan ja maistuvimmillaan, oppilaita haastetaan kehittämään niistä uusia, kekseliäitä, rohkeita ja maistuvia kasvisruokareseptejä.  Resepti voi olla kulinaarinen ilotulitus, onnistunut muunnelma gourmet-klassikosta tai isoisoäidin jäämistöstä löytyneestä suvun salaisesta reseptistä. Voittajareseptin valitsee oppilasraati marraskuussa 2019. Reseptin kehittäneelle luokalle/ryhmälle maksetaan 2 000 euron palkintoraha, mikä tulee käyttää luokan tai jos voittaneessa ryhmässä on edustettuina useita luokkia, näiden luokkien yhteiseen toimintaan.

Kilpailun aikataulu ja ohjeet

Kaikki kilpailuun osallistuvat reseptit jäävät Ateriapalvelujen käyttöön ja niitä hyödynnetään mahdollisuuksien mukaan ruokalistalla. Eettisyys ja vastuullisuus ovat meidän tapa toimia. Suosimme sesongin mukaista ruokaa. Kouluissa ja henkilöstöravintoloissa kasvisvaihtoehto on vapaasti otettavissa joka päivä.  Pienet ilmastoystävälliset päivittäiset teot lisäävät hyvinvointia ja koko kaupungin viihtyisyyttä.

Lisätietoa kilpailusta antaa asiakkuuspäällikkö Maarit Tuomala-Nikkanen, p. 044 716 1563, maarit.tuomala-nikkanen@paijatateria.fi.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy