Tarjotinvapaa lounasruokailukokeilu alkaa kouluissa syksyllä 2019

Aloitamme syyslukukauden 2019 alussa kouluissa tarjotinvapaan lounasruokakokeilun. Kokeilussa ovat mukana Lahden lyseo, Kivimaan koulu, Kannaksen lukio, Kukkasen koulu, Salpausselän koulu ja Launeen koulu. Kokeilu kestää syyslukukauden.

Minimoimme ruokahävikkiä, säästämme vettä ja energiaa

Lounasruokailu ilman tarjotinta säästää vettä, pesuainetta ja energiaa. Tarjottimista luopuminen myös pienentää ruokahävikkiä. Lautaselle ei mahdu ylisuuria kerta-annoksia. Ruokaa voi hakea aina lisää. Ohjeistamme ja opastamme asiakkaitamme kokeilussa alkuviikkoina toimimaan ruokailutilanteissa sujuvasti.

Meidän valintamme ratkaisevat. Voimme kaikki vaikuttaa ympäristöömme tekemällä pieniä ympäristötekoja joka päivä. Lahti on Euroopan ympäristökaupunki 2021 kilpailun finaalissa. Kilpailu on Euroopan komission järjestämä, yli 100 000 asukkaan kaupungeille suunnattu kilpailu, jossa vertaillaan kaupunkien kestävän kehityksen toimintaa ja tulevaisuuden tavoitteita. Voittaja julkistetaan kesäkuussa 2019. Haluamme osaltamme olla suunnannäyttäjänä, tukemassa ja luomassa entistä vihreämpää kaupunkia.

Lisätietoa antaa tuotantopäällikkö Raija Korkeila p. 050 398 5901

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy