Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy:stä Attendon uusi ryhmittymäkumppani hyvinvointialueen ateriapalvelujen tuottamisessa

Päijät-Hämeen hyvinvointialueelle ateriapalveluja tuottavan Attendon ja ISS Palveluiden yhteistyöryhmittymässä on valmisteilla kumppanimuutos. Uudeksi kumppaniksi ryhmittymään tulee Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy.

Ryhmittymäkumppanin vaihdoksessa tapahtuu liikkeenluovutus, jossa ISS Palveluiden työntekijät siirtyvät niin sanottuina vanhoina työntekijöinä Päijät-Hämeen Ateriapalveluiden työntekijöiksi. Liikkeenluovutuksessa työntekijöiden työehdot säilyvät ennallaan.

ISS Palvelut on vastannut ateriapalveluiden tuotannosta Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Attendon vastuulla on palvelutuotanto kuntoutussairaala Jalmarin osastoille, Orimattilan ja Heinolan terveysaseman vuodeosastoille sekä asumis- ja päiväaikaisen toiminnan yksiköihin alueella.

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy ottaa vastuun Päijät-Hämeen keskussairaalan osastojen ja henkilöstöravintolan osuudesta 1.12.2023 alkaen tai viimeistään 1.1.2024. Muutos ei koske kahviopalveluita. Attendon rooli jatkuu ennallaan. Ryhmittymän jäsenet varmistavat yhdessä, että kaikki ateriat toimitetaan varmasti ja laadukkaasti kuten tähänkin asti.

Hyvinvointialue omistaa osan Päijät-Hämeen Ateriapalveluista, joka on hyvinvointialueen in house -tuottaja. Palvelujen tuottaminen nyt tapahtuvassa muutoksessa perustuu kuitenkin Attendon ja Päijät-Hämeen Ateriapalvelujen ryhmittymänä solmimaan sopimukseen hyvinvointialueen kanssa.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Jukka Santala, p. 040 844 3517
järjestämisen tuen johtaja Ismo Rautiainen, p. 044 729 7982
Päivi Karttunen, Päijät-Hämeen Ateriapalvelut Oy, puh 050 568 7446
Satu Puustinen, Attendo, Vireko Oy puh 044 407 2151