Yhtiössämme on otettu käyttöön Siirto- sekä ePassi -mobiilimaksu

Yhtiössämme on otettu käyttöön Siirto- sekä ePassi -mobiilimaksu. Siirto mobiilimaksu on käytössä Ahtialan, Erstan, Kariston, Kärpäsen, Launeen ja Lotilan kouluissa sekä Lehtiojan palvelukeskuksessa ja Sipuran päiväkodissa. ePassi sovellusta voi käyttää Päijät-Hämeen keskussairaalan kahviossa, henkilöstöravintola Lounatuulessa, Kasaretissa, Lakissa ja Tyrmässä.

Mobiilimaksamista laajennetaan vuoden 2020 aikana myös muihin toimipisteisiin.

Siirto-maksujärjestelmä mahdollistaa maksut helposti kännykällä, luotettavasti tunnistetun puhelinnumeron välityksellä.  Siirto -palvelun mahdollistavat tällä hetkellä Nordean Siirto -sovellus, OP-mobiili sekä Pivo, joka toimii kaikkien pankkien asiakkailla. Tutustu tarkemmin Siirtoon heidän omilla sivuillaan www.siirto.fi. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta.

ePassi sovellus on älypuhelimessa oleva maksusovellus. Veloitus tehdään maksusovelluksella ja kassalla näytetään kuitti mobiililaitteesta.

Mobiilimaksaminen on asiakkaille lisävaihtoehto lounaan maksamiselle.

Pankkien maksukorttien lisäksi voit maksaa myös Edenred -kortilla päijät-Hämeen keskussairaalan kahviossa sekä henkilöstöravintola Deliketissä, Kasaretissa, Lakissa, Lounatuulessa ja Tyrmässä.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Marja Saarikunnas, p. 044 416 3396 tai marja.saarikunnas@paijatateria.fi.