Toimintavalmiuksia varmistettu mahdollisen koronaviruksen varalta

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy on parantanut toimintavalmiuksiaan mahdollisen koronaviruksen varalta. Keittiöhenkilökuntaa on ohjeistettu sairaustapausten varalta ja hygieniatasoa nostettu kaikissa keittiöissä.

Terveysviranomaisilta saadun tämänhetkisen tiedon mukaan koronavirus ei tartu ihmiseen elintarvikkeiden välityksellä. Henkilöstöä on ohjeistettu kiinnittämään erityistä huomiota mm. käsien puhtauteen ja ruoan hygieeniseen käsittelyyn. 

Elintarviketoimittajiin ja henkilöstövuokrausyritykseen on oltu yhteydessä ja varmistettu palvelujen toimitusvarmuutta kaikissa olosuhteissa. Poikkeustilanteissa elintarviketoimittajat priorisoivat tavarantoimitukset tärkeisiin kohteisiin kuten sairaaloihin ja palvelutaloihin. 

Yhtiössä seurataan aktiivisesti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen viestintää ja ohjeistusta sekä tehdään tiivistä yhteistyötä mm. Lahden kaupungin ja työterveyshuollon kanssa.

Lisätietoa antaa palvelujohtaja Maarit Tuomala-Nikkanen, p. 044 716 1563 tai maarit.tuomala-nikkanen@paijatateria.fi

Päijät-Hämeen Ateriapalvelut oy tuottaa ateriapalveluita päiväkodeille, kouluille, sairaaloille, terveysasemille, palvelukeskuksille ja palvelutaloille. Yhtiön palveluverkossa on 14 valmistuskeittiötä ja 79 palvelukeittiötä. Henkilöstön määrä on noin 350.